CSM Bucuresti, detinatoarea trofeului, a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia daneza FC Midtjylland, cu scorul de 24-21 (9-10), in cea de-a doua partida din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza Agerpres.

CSM Bucuresti vs FC MidtjyllandFoto: csmbucuresti.ro

CSMB a facut un meci modest in fata celei mai slabe echipe din grupa, ratand nepermis de mult si facand numeroase greseli.

Dupa un inceput echilibrat, cu ratari de ambele parti, echipa daneza s-a desprins pe tabela la 5-3 (15), iar apoi a fost echipa aflata la conducere pana in ultimul minut al reprizei, cand CSM a reusit sa treaca in avantaj, cu 10-9, scor inregistrat la pauza.

Campioana Romaniei a condus o singura data la doua goluri, 11-9 (32). Gazdele au marcat trei goluri la rand si scorul a devenit 12-11 (34). Echipa antrenata de danezul Jacob Vestergaard (CSMB) nu a reusit sa se regaseasca si diferenta de pe tabela a crescut in favoarea echipei FC Midtjylland, 15-12 (38). O singura data CSMB a ajuns la un gol de gazde, 19-18 (50), dupa care FC Midtjylland s-a desprins la patru goluri si a castigat in cele din urma cu 24-21.

Pentru FC Midtjylland au marcat Stine Joergensen 5 goluri, Sabina Rosengren Jacobsen 1, Veronica Kristiansen 4, Sabine Pedersen 2, Fie Woller 1, Mie Augustesen 2, Trine Ostergaard Jensen 5, Louise Katharina Burgaard 1, Eliza Buceschi 3.

Pentru CSMB au inscris Isabelle Gullden 4 goluri, Bianca Bazaliu 1, Linnea Torstensson 3, Carmen Martin Berenguer 5, Oana Manea 1, Gnonsiane Niombla 4, Anastasia Lobaci 2, Majda Mehemedovic 1.

In cealalta partida a grupei, Gyor Audi ETO KC a invins-o pe Rostov cu 28-27, in deplasare.

In meciul de debut, campioana Romaniei a invins, pe teren propriu, formatia rusa Rostov Don, cu scorul de 24-21 (12-10).

Vineri 28 octombrie va avea loc o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut, CSM Bucuresti - Gyor Audi ETO KC, in Sala Polivalenta din Capitala.

Clasament:

1. Gyor 4 puncte

2. CSM Bucuresti 2

3. Midtjylland 2

4. Rostov 0

Primele trei clasate in fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica in grupele principale, in care se va juca pentru sferturile de finala, iar ulterior pentru Turneul Final Four de la Budapesta, programat in 6-7 mai 2017.