Antrenorul danez Kim Rasmussen a anuntat vineri, la finalul jocului Rapid-CSM Bucuresti, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, ca va pleca de la echipa cu care a cucerit campionatul si Liga Campionilor, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Presa anuntase inca de miercuri ca tehnicianul Kim Rasmussen o va parasi pe CSM Bucuresti la finalul acestu sezon. Tehnicianul danez a confirmat despartirea de proaspata castigatoare a Ligii Campionilor la handbal feminin imediat dupa calificarea in Final Four-ul Cupei Romaniei, in urma victoriei cu Rapid, scor 45-30.

"Sper ca noul antrenor sa construiasca pe ceea am inceput aici. Va fi o echipa extraordinara. Este o echipa foarte buna, au fundatia si au o baza solida pentru a continua sa creasca. Sunt sanse mari pentru echipa asta si sezonul viitor. Nu stiu inca unde voi antrena in sezonul viitor. Este aproape de a fi oficial, lipsesc doar detalii minore, dar vom vedea. Mi-e putin frica de ce va urma, dar voi sta calm si voi pleca acasa maine. Voi sta doua zile acasa, ma voi odihni si ma voi intoarce marti, pregatit pentru handbal. Vom vedea daca vom fi 100% pregatiti pentru Final Four-ul de saptamana viitoare", a declarat Kim Rasmussen pentru Digi Sport.

Foarte probabil, viitoarea destinatie a tehnicianului danez va fi nationala Ungariei.

Cu Kim Rasmussen antrenor, CSM Bucuresti a cucerit in acest an Liga Campionilor si titlul de campioana in Romania.