Celebrul mijlocas al nationalei de rugby a Angliei, Jonny Wilkinson, a fost extrem de socat de decizia mentorului si antrenorului sau de a parasi echipa sa de club, Newcastle. Presa din Marea Britanie a speculat momentul si a lansat zvonul conform caruia si jucatorul va pleca, in vara, dupa tehnicianul Steve Black.

Contrar speculatiilor din mass-media, Wilkinson a declarat ca nu va parasi "Kingston Park", chiar daca se simte parasit de unul dintre cei mai buni prieteni, dar nici nu a negat ca i s-a cerut sa se alature acestuia la noua echipa, Falcons.

"Nu totul este asa de simplu precum credeti. Aici, la Newcastle, am fost foarte, foarte fericit. Steve a fost mereu alaturi de mine, din primele mele zile ca sportiv. Toate le-am facut impreuna si acest lucru nu se poate uita asa de repede. In mod sigur, aceasta relatie nu se va incheia odata cu plecarea sa de la echipa. In tot ceea ce priveste viata mea sportiva, el a insemnat totul pentru mine si a fost cea mai apropiata persoana. M-a invatat sa gandesc altfel si alaturi de el m-am maturizat ca sportiv si ca individ. Va fi mereu alaturi de mine, indiferent de ce echipa va alege sa antreneze".