Internationala Cristina Neagu, MVP-ul CM din Danemarca unde a castigat medalia de bronz cu nationala Romaniei, a declarat, marti seara, pentru Mediafax, ca si-a prelungit contractul cu campioana Europei, Buducnost Podgorica, pana in vara anului 2017.

Dupa ce Buducnost a prelungit contractele cu jucatoarele Cvijici, Lazovici si Pavicevici a venit randul si celor mai importante jucatoare din lotul campioanei Europei - Cristina Neagu si Katarina Bulatovici.

In timp ce Bulatovici anuntase ca va continua la Buducnost, urmand doar sa mai semneze prelungirea, Cristina Neagu a avut numeroase oferte dupa meciurile excelente reusite la CM din Danemarca. Printre acestea s-ar fi numarat si cele de la HCM Baia Mare si CSM Bucuresti, care au fost declinate de Neagu, aceasta preferand sa continue la Buducnost.

"Am semnat inainte de antrenamentul de astazi, am luat decizia pe care o consider cea mai buna in momentul de fata pentru mine. Prea eram transferata peste tot, au aparut si pe Internet unele asa-zise oferte, este.... nici nu mai vreau sa zic. Am tinut sa anunt cluburile care m-au ofertat in afara de Buducnost, au fost trei oferte concrete. Acum, nu mai conteaza. Am decis sa raman, pentru ca ma simt bine aici si aici e cel mai bine. Contractul meu expira in vara acestui an si am semnat prelungirea pe inca un sezon", a declarat Neagu, pentru Mediafax.

Cristina Neagu joaca la Buducnost din 2013, iar anul trecut a cucerit Liga Campionilor cu echipa muntenegreana, fiind si golghetera competitiei.