Rugbystul Florin Surugiu s-a accidentat in debutul partidei cu echipa nationala a Canadei si va rata meciul cu reprezentativa Italiei, a anuntat, joi, site-ul oficial al Federatiei Romane de Rugby, citat de Mediafax.

Florin SurugiuFoto: frr.ro

Surugiu a suferit o dezinsertie a tendonului aductor lung la piciorul stang. "Florin a efectuat un RMN dupa meci si s-a constat ca e o accidentare mai serioasa, de unde si durerile pe care le acuza. Perioada de recuperare pentru el este de opt saptamani", a declarat doctorul echipei nationale a Romaniei, Octavian Cimpian.

Florin Surugiu, in varsta de 30 de ani, a iesit accidentat, marti, in minutul 23 al meciului castigat de Romania, cu scorul de 17-15.

In absenta lui Surugiu, Valentin Calafeteanu va fi probabil titular, in timp ce rezerva pentru postul de mijlocas la gramada este Tudorel Bratu, care nu a debutat inca pentru nationala Romaniei.

Romania va intalni Italia, duminica, de la ora 16.30, la Exeter, invingatoarea calificandu-se direct la editia Cupei Mondiale din 2019, din Japonia.