Probleme pentru selectionerul reprezentativei de handbal feminin, Gheorghe Tadici cu putine zile inaintea inceperii Campionatului Mondial din Franta ( 2-16 decembrie) .

Dupa Cristina Varzaru, indisponibila de mai mult timp, o alta jucatoare de baza a echipei Romaniei, Valentina Elisei nu va putea fi prezenta la competitia din Hexagon. Aflata in cantonament cu lotul tricolor in vederea turneului de pregatire "Trofeul Carpati", Elisei a suferit o recidiva a accidentarii de la piciorul stang iesind din planurile selectionerului pentru Campionatul Mondial.

La editia precedenta a turneului final, Romania a cucerit medalia de argint, iar Valentina Elisei s-a numarat printre cele mai bune jucatoare ale turneului, fiind recompensata cu premiul de "cea mai buna extrema stanga din lume".

Gheorghe Tadici va definitiva lotul pentru Mondiale dupa "Trofeul Carpati" ce va incepe vineri la Cluj. In afara Romaniei, la acest turneu de pregatire mai participa Croatia si Spania (de asemenea calificate la CM), dar si echipa secunda a tarii noastre, care a fost convocata de urgenta dupa ce nationala statului Congo s-a retras din motive financiare.