Gavril Kozma, antrenorul secund al echipei nationale de handbal feminin Under 18 a Romaniei, campioana mondiala in Macedonia, a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca nu a fost platit pentru munca prestata, facand totul numai din pasiune.

Gavril KozmaFoto: gazetanoua.ro

"Daca va intereseaza, eu am facut ce am facut din pasiune. Nu sunt si nu am fost remunerati pentru munca asta pe care am facut-o. Poate de acum inainte. Am facut din pasiune, nu va vine sa credeti? Luati-o ca pe o provocare. Si am demonstrat ca se poate. Acum este important sa se confirme si la senioare, asta nu ne mai priveste pe noi, ci pe cei care lucreaza la nivelul urmator" , a spus Gavril Kozma pe Aeroportul Henri Coanda, citat de Mediafax.

"In conditiile actuale economico-financiare sunt foarte multe lucruri de neexplicat, dar sunt si foarte multe lucruri care raman de explicat. Sa speram ca acest rezultat va fi un balon mare de oxigen si in acest sens si ca vom avea sponsori si ca se va investi in noi. Pentru ca am facut dovada ca avem valoare", a conchis Garvil Kozma.

"Cand am preluat aceasta echipa nu s-a pus problema banilor. Este o mandrie pentru noi ca am ajuns pana aici, dar nu am vrut sa punem caruta inaintea cailor" - Aurelian Rosca, antrenor principal al Romaniei.

Echipa nationala de handbal feminin "Under 18" a Romaniei a castigat, duminica, Campionatul Mondial din Macedonia, dupa ce a invins in marea finala reprezentativa Germaniei cu scorul de 32-21.