Seful Sectiei de Volei de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bucuresti, Alexandru Grigoriu, nu poate justifica peste 117.000 de euro, Agentia Nationala de Integritate cerand comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti sa verifice veniturile acestuia din perioada 2000-2011, sustine Mediafax.

"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 525.038 lei (aproximativ 117.986 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Grigoriu Alexandru Stefan, sef al Sectiei de Volei in cadrul Clubului Sportiv Municipal Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa al ANI.

Potrivit ANI, in perioada 2000-2011, Alexandru Stefan Grigoriu a realizat venituri salariale de 390.087 de lei, iar modificarile patrimoniale au fost in cuantum de 915.125 de lei.

Astfel, ANI a solicitat Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti sa inceapa un control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de Alexandru Grigoriu in perioada exercitarii functiei publice.

Alexandru Grigoriu a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare si elementele identificate, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, potrivit ANI.