Romania va lupta cu Polonia pentru un loc in "sferturile" Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia. "Nu va fi un meci deloc usor, echipa Poloniei are jucatoare foarte experimentate care evolueaza in campionatul Germaniei si la Buducnost", a precizat Gheorghe Tadici, selectionerul Romaniei.

Foto:

"Acum incepe competitia KO si sper sa ne concentram in primul meci care nu va fi usor. Echipa Poloniei are jucatoare foarte experimentate care evolueaza in campionatul Germaniei si la Buducnost" - Gheorghe Tadici.

"In meciul cu Cehia am incercat sa pregatim jocul urmator si a fost greu sa mentin concentrate jucatoarele. Aveam nevoie de o victorie si este suficient rezultatul final. Ne-am ferit de accidentari pentru ca speram sa avem o competitie cat mai lunga.

Eu as vrea sa mergem pana la capat si fetele la fel, dar depinde de foarte multi factori. Cred ca fetele se vor mobiliza si sper sa le pregatim si noi cat mai bine", a completat Tadici, citat de Mediafax.

Romania vs Polonia se va disputa duminica, de la ora 21:15, urmand sa fie in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.