Antrenorul danez Jakob Vestergaard a parasit Romania, campioana Oltchim Ramnicu Valcea urmand sa fie condusa la ultima competitie a sezonului, Cupa Romaniei, de secundul Steluta Luca.

Jakob Vestergaard a plecat de la ValceaFoto: cs-oltchim.com

"M-am intors in Danemarca, dupa un an captivant in Romania. Le multumesc tuturor pentru suport. Am avut un final perfect, cu HCM Baia Mare si medaliile de aur. Acum, e timpul pentru familia mea si gradinarit, inainte de a incepe munca la FC Midtjylland!", este mesajul de sambata al antrenorului Jakob Vestergaard, care a preferat sa se intoarca in Danemarca dupa castigarea medaliilor de aur in Liga Nationala, relateaza Mediafax.

De asemenea, a plecat acasa si antrenorul secund Mette Klit, astfel ca echipa Oltchim va fi condusa la ultima competitie, Cupa Romaniei (20-22 mai, la Oradea), de Steluta Luca, care a fost si ea antrenor secund in acest sezon.

Oltchim are programat un antrenament sambata in sala proprie, iar duminica va pleca spre Oradea. Luni, in primul meci de la Cupa Romaniei, campioana se va duela cu Corona Brasov, in faza sferturilor de finala.