Jakob Vestergaard si-a reziliat contractul cu Oltchim, tehnicianul danez ajungand la o intelegere amiabila cu echipa campioana a Romaniei. Informatia a fost confirmata de clubul din Valcea, pe site-ul sau oficial.

Jakob Vestergaard a plecat de la ValceaFoto: cs-oltchim.com

"Motivul principal al intreruperii contractului a fost generat de problemele familiale ale antrenorului Vestergaard deoarece acesta doreste sa petreaca mai mult timp cu fiul sau inca mic, sa fie alaturi de familie in urmatorii ani si pentru a incepe noi proiecte personale in Danemarca.

Multumindu-i pentru cooperare, clubul si antrenorul Jakob Vestergaard au convenit sa continue de la distanta cooperarea prin acordarea - la cerere - de consultanta privind pregatirea fizica si tactica a echipei (plus analize video) in noul sezon, cooperand cu staff-ul si antrenorii Oltchimului. Posibilitatea revenirii sale pe banca tehnica a ramas deschisa, atunci cand fiul sau Viktor va mai creste si va dori sa calatoreasca intr-o tara straina", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei din Valcea.

Cu Vestergaard pe banca tehnica, Oltchim a ajuns pana in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin (campioana Romaniei a fost eliminata de Gyor).