Katarina Bulatovic ramane optimista in legatura cu sansele Oltchimului de a ajunge in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, cu toate ca formatia din Valcea a pierdut partida tur cu Gyor (24-22, la Bucuresti). "Putem castiga la Veszprem, daca vom trata jocul cu atentie si calm. Vreau sa joc in finala competitiei", a precizat Bulatovic. Gyor vs Oltchim se va disputa joi, 11 aprilie, de la ora 20.00.

Katarina BulatovicFoto: Agerpres

"Putem castiga la Veszprem, daca vom trata jocul cu atentie si calm. Va trebui sa ne canalizam emotiile intr-o maniera constructiva si sa ne concentram la ceea ce avem de facut. Totodata, in Ungaria ne va astepta o atmosfera incendiara. Bineinteles, si noi, la Bucuresti, am avut parte de un public minunat. Jocul va fi unul foarte dificil, dar va trebui sa fim atente doar la el, nu si la tribune".

La Bucuresti am facut o gramada de greseli in primele 20 de minute. Nu pot sa inteleg de ce am jucat asa slab, dar acest lucru trebuie sa ni-l amintim pentru inceputul de joc de la Veszprem. Tensiunea jocului a fost una normala, dar poate pentru alte colege, din dorinta de a face un meci mare, tensiunea a fost si mai mare, nu stiu… Desigur, am avut un inceput slab, dar am aratat totusi ca si putem reveni. Vom merge la victorie in Ungaria, nu ne vom duce sa ne predam, deoarece doua goluri sunt o diferenta mica in handbal", a declarat Katarina Bulatovic, citata de Mediafax.

Meciul Gyor - Oltchim se va disputa joi, 11 aprilie, de la ora 20:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.