Oltchim Rm. Valcea a pierdut meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor la handbal impotriva celor de la Gyor, scor 22 - 24, o partida marcata de ratari din partea valcencelor. Meciul s-a desfasurat la "Sala Polivalenta" din Bucuresti, in fata a peste 5500 de spectatori.

Katarina BulatovicFoto: Agerpres

Campioana Romaniei nu a reusit decat sa stea in spatele adversarelor, scorul fiind mereu in favoarea unguroaicelor.

Omul meciului la Oltchim a fost Katarina Bulatovic, care a inscris 7 goluri.

Faza meciului a avut loc in minutul 37, cand portarul Oltchimului, Silvia Navarro, a reusit un gol din poarta in poarta.

Ce au spus jucatoarele dupa meci:

"Am pierdut meciul in prima repriza. Trebuie sa mergem La Veszprem sa batem si sa ne calificam. Nu stiu ce s-a intimplat cu noi in aceasta seara, trebuie sa revedem meciul pentru a repara greselile. Le multumesc tuturor celor din Bucuresti care au fost la meci si au creat o atmosfera extraordinara" - Katarina Bulatovici, conform gsp.ro.

"Nu pot sa spun cine a fost de vina pentru acest esec. Am incercat sa facem tot ce putem, dar din pacate n-am reusit sa intram mai bine in joc. A fost un meci foarte greu, cu o echipa foarte puternica, dar sper ca in retur sa putem sa intoarcem scorul" - Adina Meirosu

"Putem sa facem mai mult in returul din Ungaria. Cu siguranta este meciul sezonului pentru noi, dar cred ca putem sa ne mobilizam si sa facem un scor mai bun. E o infringere la doar doua goluri si nu e nimic terminat" - Cristina Neagu, marea absenta.

Returul va avea loc pe 11 aprilie, la Veszprem, de la ora 20:00.

"Este clar ca meciul decisiv va fi in deplasare, in Ungaria. Trebuie sa fim buni atat in defensiva cat si in ofensiva si sa punem probleme pe contraatac. Daca ne vom califica in finala, as vrea sa o intalnim pe Krim" a declarat Jakob Vestergaard, antrenorul Oltchimului, cu o zi inainte de meci.