Oltchim a anuntat, joi, ca partida tur cu Gyor (Liga Campionilor semifinale, handbal feminin) se va disputa la Bucuresti, in Sala Polivalenta, in data de 6 aprilie. Motivul este unul simplu, arena din Capitala este mult mai mare decat "Sala Traian" din Valcea.

Sala PolivalentaFoto: salapolivalenta.ro

Sala Polivalenta - 5211 locuri

Sala Traian, Valcea - 3100 locuri.

"Intelegem si noi, la randul nostru, ca va fi greu pentru spectatorii din Ramnicu Valcea sa se deplaseze la Bucuresti, ca acest joc poate insemna un efort financiar in plus, dar pe partea cealalta stim si avem increderea ca suporterii nu isi vor abandona echipa la greu. Am informat in permanenta publicul despre greutatile financiare ale echipei, este cunoscut faptul ca jucatoarele au ramas la echipa, chiar si neplatite doua luni, doar pentru spectatori si performanta, iar acum cand mai este foarte putin pana la atingerea obiectivului, este nevoie de intelegere mai mult ca oricand. Este rugamintea si apelul pe care clubul il adreseaza spectatorilor de a strange randurile, de a-i invita sa participe la ambele jocuri din semifinale in numar cat mai mare, de a da dovada de intelegere, fair-play si un comportament civilizat in ambele arene si sa nu raspunda niciunei provocari venite din partea intereselor proprii, politice, etnice sau de alta natura", se precizeaza in comunicatul de presa al echipei Oltchim Ramnicu Valcea.

Oltchim nu a avut sorti de izbanda cu cele doua memorii depuse, marti si miercuri, la EHF, prin care solicita schimbarea datei returului cu Gyor, din 11 aprilie, in 13 sau 14, cum era stabilita oficial. Astfel, mansa a doua va avea loc la Veszprem, in 11 aprilie, de la ora 20.00, informeaza Mediafax.