Conducerea CSB Alexandria a hotarat, joi, sa incheie contractul in mod unilateral cu baschetbalista americana Chelsea Ann Lyons, pentru incalcarea Regulamentului de ordine interioara, sportiva fiind trimisa acasa, in Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Chelsea Lyons, care era in stare de ebrietate, a plonjat duminica dimineata in gol de la etajul 4 al blocului in care locuia, aterizand pe plafonul unei masini parcate. Ea a ajuns la Spitalul Judetean, avand un picior rupt.

Presedintele clubului sportiv Baschet Club Teleorman-Alexandria, Calin Voicu, a declarat ca pe fondul consumului de bauturi alcoolice tanara, care face sporturi extreme, s-a aruncat de la etaj, aproximativ 15 metri, pentru a experimenta o saritura. La randul sau, medicul psihiatru Cristian Popa, care a consultat-o pe sportiva, a afirmat ca aceasta era jenata de situatie si ca a marturisit ca in momentul in care s-a aruncat "era foarte fericita".

Chelsea Ann Lyons, care de un sezon era extrema la echipa Baschet Club Teleorman, locuia intr-un apartament din Alexandria cu o alta colega de echipa, Shanita Tava Arnold. Primele date si marturii de la fata locului arata ca in timp ce Shanita Tava Arnold se afla intr-o alta camera Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra, cazand de la etaj.

Echipa din Alexandria evolueaza in Liga Nationala de baschet feminin, unde ocupa locul al saselea in prezent, iar baschetbalista Chelsea Ann Lyons a venit la formatie impreuna cu alte doua sportive din SUA. Sambata, echipa Baschet Club Teleorman, care la mijlocul saptamanii a obtinut in deplasare doua victorii, la Oradea si Timisoara, nu a fost programata in etapa campionatului national.