La debutul său absolut în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, U Jolidon Cluj a fost învinsă în deplasare de formaţia slovenă RK Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 28-27 (15-13), duminică seara, într-un meci din Grupa B, anunta Agerpres.

Vicecampioana Romaniei ar fi putut scoate un rezultat de exceptie in fata fostei duble castigatoare a Ligii Campionilor, dar s-a vazut lipsa de experienta a clujencelor.

''U'' a inceput foarte slab meciul si a fost condusa cu 7-1 (min. 9), dupa care a recuperat din diferenta si a ajuns in finalul primei reprize la doar un gol de Krim, 14-13 pentru gazde (30), care au intrat in cele din urma cu un avans de doua goluri la cabine (15-13).

Echipa din Cluj a avut un debut bun de repriza secunda si a reusit egalarea, 16-16 (35), dar Krim a punctat apoi de trei ori la rand. ''U'' Jolidon s-a mai apropiat o data la diferenta minima, 19-18 (40), dupa care slovenele si-au marit diferenta pana la cinci goluri, 25-20 (51). Finalul a apartinut ardelencelor, care au marcat ultimele patru goluri ale meciului, dar Krim a castigat cu 28-27.

In alt meci, Gyori Audi ETO KC a dispus de Podravka Vegeta Koprivnica cu 24-19.

U Jolidon Cluj va juca pe 20 octombrie pe teren propriu cu Gyori Audi ETO KC.