Oltchim Ramnicu Valcea continua seria transferurilor, campioana Romaniei la handbal feminin semnand o intelegere valabila pentru un an de zile cu portarul Silvia Navarro, informeaza site-ul oficial al gruparii din Valcea. In varsta de 33 de ani, Silvia a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2011 alaturi de nationala Spaniei.

Silvia Navarro Foto: cs-oltchim.com

"Dorinta clubului valcean de a ma transfera la Oltchim Rm. Valcea m-a surprins doar pe jumatate deoarece nu a facut altceva decat sa imi reconfirme faptul ca sunt pregatita sa joc la un nivel inalt. Este ceea ce imi doresc in acest moment. Au fost si alte cluburi care mi-au solicitat serviciile dar cred ca prietenia mea cu Sandy Barbosa a contat enorm ca eu sa decid in favoarea chimistelor. Am decis sa jucam in Champions League, sa facem totul ca impreuna cu restul fetelor sa castigam pretiosul trofeu castigat anul acesta de Buducnost dar cred ca va veni randul nostru in cel mai scurt timp", a declarat Silvia Navarro dupa ce a semnat contractul cu Oltchim.

In dorinta de a castiga Liga Campionilor, Oltchim a transferat mai multe jucatoare: Amandine Leynaud, Allison Pineau, Alexandrina Barbosa Cabral si Silvia Navarro.