Duminica, de la ora 18, in Sala Sporturilor din Ramnicu Valcea, echipa feminina de handbal Oltchim intalneste formatia ungara Gyor, in mansa-tur din semifinalele Ligii Campionilor.

Radu Voina, antrenor Oltchim Foto: ehfcl.com

In urma cu doi ani, Oltchi si Gyor s-au intalnit in aceeasi faza a competitiei: echipa valceana s-a calificat dupa 25-25 in deplasare si 24-20 acasa.

"Va fi un meci intre doua echipe de calitate si cred ca va castiga formatia care va alerga mai mult. Am reusit sa recuperam doua jucatoare care au avut niste probleme medicale, iar antrenamentele din aceasta saptamana mi-au aratat ca suntem pregatiti din toate punctele de vedere: daca ne respectam sarcinile si vom fi peste adversar, la toate capitolele, nu avem cum sa nu castigam" - este declaratia antrenorului Karl Erick Bohn, tehnician care a castigat Liga Campionilor anul trecut, la comanda lui Larvik.

"Gyor are o echipa mai buna decat anul trecut. Stiu ca multi spun ca este favorita, pentru ca noi am avut fluctuatii foarte mari. Poate ca este mai bine asa, sa fim noi outsideri, iar toata presiunea sa vina deasupra lor. Se poate intampla orice, la acest nivel. Suntem oricum increzatoare: am ajuns pana in semifinale, nu este putin lucru", spune Aurelia Bradeanu, fosta jucatoare la Gyor.

In cealalta semifinala, Buducnost Podgorica a castigat sambata cu 22-20 pe terenul lui Larvik.