Romania a incheiat Grupa C de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin pe locul trei, echipa antrenata de Radu Voina fiind invinsa categoric, scor 39-20, de Franta in ultima disputa. "Nu am aratat nimic pana acum, asta e nivelul echipei. Am cazut psihic, vom incerca sa o luam de la capat impotriva Croatiei (n.r. in "optimi")", a declarat Adina Fiera.

Adina Fiera, prinsa in blocajul frantuzoaicelorFoto: handballbrazil2011.com

"Din pacate pentru noi, am instrat in istorie, dar nu cu un lucru bun. Asta e nivelul echipei acum, o echipa care a cazut psihic, care nu s-a regasit. Am incercat, dar degeaba. Nu e aceeasi echipa fata de cea care a cucerit bronzul anul trecut la Europene. Sunt multe fete care nu au putut veni, iar eu cred ca nici forma sportiva nu e aceeasi. Vom incerca. Practic luam totul de la capat, e un singur meci si vom incerca sa castigam (n.r. contra Croatiei in "optimi"). Pana acum am spus mereu ca incercam, ca vrem, nu contest ca nu vrem, dar nu am aratat nimic" - Adina Fiera, conform gsp.

"E greu sa-ti gasesti cuvintele dupa o astfel de infrangere. Am facut prea multe greseli tehnice, le-am dat mingea frantuzoaicelor si ele nu au avut altceva de facut decat sa inscrie pe contraatac. Avem doua zile de odihna, o sa vedem ce putem sa reparam, o sa analizam ce am gresit si poate o sa castigam" - Oana Chirila (gsp).

Program "optimi":

Duminica:

Rusia - Islanda (la Barueri)

Muntenegru - Spania (la Barueri)

Coreea de Sud - Angola (la Santos)

Norvegia - Olanda (la Santos)

Luni:

Suedia - Franta (la Sao Paulo)

Brazilia - Coasta de Fildes (la Sao Paulo)

Danemarca - Japonia (la Sao Bernardo)

Romania - Croatia (la Sao Bernardo).