Conform procurorilor care se ocupa de cazul de la Giurgiu, motivul pentru care Chauncey Hardy a fost lovit de Ionut Tanasoaia, in noaptea de sambata, a fost acela ca sportivul si-a pus sapca pe capul unei tinere din club. "Victima a fost proiectata si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans, situata la o diferenta de nivel de 40 de centimetri de locul unde se afla americanul in momentul lovirii", se precizeaza in dosar.

HotNews.roFoto: Hotnews

Imprejurarile care au dus la decesul lui Hardy

Conform celor consemnate de procuror, Hardy dansa printre ceilalti tineri, asa cum o facea de obicei. La un moment dat, si-a pus sapca pe capul Alinei R, care se afla langa o masa pe care dansa Serban C., martor in dosar.

"Intrucat victima nu cunostea limba romana, nu a inteles reprosurile martorului (aflat in stare de ebrietate-n.r.), motiv pentru care a intervenit si inculpatul (Ionut Tanasoaia-n.r.). Victima, prin gesturi, i-a dat de inteles inculpatului ca nu cunoaste limba romana, insa acesta i-a aplicat o lovitura puternica cu pumnul in barbie. Victima a fost proiectata si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans, situata la o diferenta de nivel de 40 de centimetri de locul unde se afla victima in momentul lovirii. Urmare a evenimentului respectiv, s-a tulburat grav ordinea si linistea publica, participantii la discoteca parasind clubul", informeaza Mediafax.

"Cercetarea in stare de libertate a inculpatului pentru faptele grave comise, infractiuni impotriva vietii, constituie o circumstanta ce ar putea incuraja si alte persoane sa comita infractiuni de acelasi gen si creeaza totodata un sentiment de insecuritate in randul colectivitatii locale", noteaza Parchetul in propunerea de arestare a acuzatului.