​Americanul Chauncey Hardy si-a pierdut viata duminica, dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu. In varsta de 23 de ani, baschetbalistul sarbatorea impreuna cu mai multi coechipieri victoria reusita impotriva lui Dinamo. "Lucrurile sunt in continuare gri in Europa de Est. A fost omorat pentru ca era negru", precizeaza cititorii Huffingtonpost in legatura cu incidentul din week-end-ul trecut.

Chauncey HardyFoto: AGERPRES

"Baschetbalistul american Chauncey Hardy si-a pierdut viata in Romania, dupa ce a fost batut intr-un local din Giurgiu. Jucatorul sarbatorea victoria impotriva echipei Dinamo. E pacat ca un sportiv de doar 23 de ani a murit in circumstante cel putin ciudate" - Newsone.

"Un baschetbalist american a fost omorat in Romania in urma unei batai salbatice intr-un club. Chauncey Hardy, de doar 23 de ani, si-a pierdut viata" - Daily Mail.

"Veste foarte trista: baschetbalistul Chauncey Hardy a fost omorat in Giurgiu, Romania" - CBS.

"Politia din Giurgiu (sudul Romaniei) nu ofera prea multe detalii despre moartea jucatorului Chauncey Hardy. Avea doar 23 de ani si sosise la CSS in luna august" - Marca.

Comentariile cititorilor de pe Huffingtonpost.com la adresa Romaniei sunt dintre cele mai dure: "Lucrurile sunt in continuare gri in Europa de Est", "A fost omorat pentru ca era negru. In mai multe tari din Europa exista o ura impotriva celor de culoare", "Sa boicotam turismul din Romania", informeaza Prosport.

"A murit in timp ce sarbatorea o victorie impotriva lui Dinamo. Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, si-a gasit sfarsitul in sudul Romaniei, la Giurgiu" - AFP.