Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a demarat contractele pentru construirea a cinci sali de sport in Bucuresti (doua un sectorul 2, doua in sectorul 6 si una in sectorul 3), informatia fiind confirmata de catre Elena Udrea. In plus, in Capitala ar urma sa apara si o baza sportiva pentru studenti (in incinta campusului universitar din Regie) si doua bazine olimpice - in complexele sportive Dinamo si Steaua, informeaza Agerpres.

"Salile de sport in anumite situatii nu isi gasesc utilitate, daca vorbim de cele construite in trecut in localitatile de unde tinerii au plecat de mult, dar in Bucuresti se evidentiaza ca ele sunt necesare. Lucram la realizarea unor bazine olimpice - unul la Complexul Steaua si unul la Dinamo - in primul rand pentru cei care fac sport de performanta, dar ele vor fi folosite si de tineri. Avem o sala de sport la Complexul Dinamo, cu 2.000 de locuri si speram ca in acest fel sa mai scoatem tinerii din casa.

Nu ca nu mi-ar placea sa stau pe Facebook, de exemplu, dar este necesara si miscarea. Vom construi o sala polivalenta la Bucuresti pentru evenimente internationale sportive, culturale, la nivel cerintelor europene, langa Stadionul National ", a declarat Elena Udrea, conform Agerpres.

Conform ministrului Udrea, in Bucuresti vor fi construite in urmatoarea perioada mai multe sali de sport si bazine olimpice pentru toti cei interesati sa faca sport.