Gala de decernare a Premiilor Ioan Chirila se apropie cu pasi repezi. Alaturi de jurnalistii profesionisti, in cadrul Galei vor fi premiati si cei care, prin puterea cuvantului sau a imaginii, isi doresc sa devina gazetari sportivi. Acum, ambele competitii adresate neprofesionistilor din cadrul Premiilor Ioan Chirila se apropie de final.

Cei care doresc sa se mai inscrie o pot face pana in data de 6 noiembrie, trimitand un text insotit de un CV la adresa premii@ioanchirila.ro.

Invingatorul competitiei va beneficia de un contract de colaborare cu un cotidian de mare tiraj, timp de trei luni. Cel de-al doilea clasat va deveni colaborator Hotnews, ambii castigatori avand posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist sportiv.

Celor care prefera sa se exprime prin imagini, Premiile Ioan Chirila le-au pregatit Kaptura, un concurs adresat fotografilor amatori care doresc sa devina profesionisti. Timp de 6 saptamani, participantii au fost provocati sa demostreze ca stiu unde sa ocheasca si cand sa apese pe tragaci. Au fost primite fotografii cu teme si compozitii variate. De la fotbal la echitatie sau pescuit, concurentii au reusit sa surprinda momente dintre cele mai inedite. Cei care doresc sa se inscrie mai pot trimite imagini pana in data de 12 noiembrie la adresa foto@ioanchirila.ro.

Marele castigator al concursului foto Kaptura va fi anuntat pe 18 noiembrie pe site-ul oficial al Premiilor Ioan Chirila – www.ioanchirila.ro.

Castigatorii Talentul anului vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor, care va avea loc pe 23 noiembrie. Premiile Ioan Chirila sunt singura competitie independenta adresata gazetarilor sportivi din Romania.