Gimnastul Marian Dragulescu se confunda cu istoria lui Dinamo. A castigat sub tricolor peste 100 de medalii. "Mi-e frica sa nu intre hotii peste mine in casa crezand ca am atata aur", obisnuia Dragulescu sa glumeasca. "Marocanul" a suferit o accidentare grava la finele anului trecut. Pentru ca Federatia nu a vrut sa ii dea bani pentru tratament, iar clubul Dinamo nu a putut sa il ajute, Dragulescu a primit de la Gigi Becali 5000 de euro pentru a pleca in SUA la consult.

In 2007, la Amsterdam (Campionatul European), Dragulescu a cazut in cap la un exercitiu la sarituri. Dupa ce si-a revenit din comotie, "Marocanul" a vrut sa participe in continuare la concurs, insa medicii l-au oprit, reusind cu greu sa ii explice ca in starea nu ii permite sa isi asume niciun risc.

In toamna, la Stuttgart, Dragulescu a suferit o noua accidentare, in urma careia medicii i-au diagosticat o fisura la coloana vertebrala.

Gimnastul a vrut sa se duca in SUA pentru tratament, insa Federatia Romana de Gimnastica nu a putut sa il ajute. S-a dus sa se consulte la Spitalul nr. 9.

"Federatia nu doreste sa imi dea 5.000 de euro. Oficialii m-au trimis la niste spitale din Bucuresti. Recent, am fost la spitalul noua, la ala de nebuni. Acolo am incaput pe mana a doi doctori. Popa Constantin si Medrea. Unul zicea ceva, altul altceva. Ca... sa vezi, caa nu e nimic, ca nu pare a fi... adica, nimic concret. Unul a zis ca am probleme cervicale, altul ca am probleme toracice, iar un altul ca am ceva in zona lombara", povestea Dragulescu la acea vreme.