Gazeta Sporturilor le ofera azi cititorilor sai cel mai consistent ziar din istoria presei sportive din Romania. Eroii, faptele, emotiile celei mai cool Olimpiade, incheiata aseara, intr-o editie de colectie a Gazetei.

Reportaj LondraFoto: GSP

In 48 de pagini, cititorii vor putea gasi astazi cele mai fine analize, cele mai tari informatii si cele mai suprinzatoare amanunte referitoare la evenimentele unui weekend incendiar.

Editie_Suvenir_GSP

Editie_Suvenir_GSP

Foto: GSP

S-a tras cortina peste o Olimpiada pe care cei mai buni jurnalisti sportivi din Romania au acoperit-o pas cu pas. In ziarul de azi, citesti un superreportaj cu gimnastele noastre, la prima iesire din Parcul Olimpic. Mai afli, de exemplu, cine este omul care a batut de unul singur Romania la Londra 2012 sau care este solutia gasita de conducatorii sportului romanesc pentru ca delegatia noastra sa obtina si mai multe medalii la cea mai productiva disciplina: gimnastica.

In plus, citesti detalii incredibile despre Dinamo-Barcelona, 0-2, unul dintre cele mai importante meciuri de dupa Revolutie! Gazeta Sporturilor a avut o echipa de jurnalisti de elita pentru a oferi cititorilor cea mai fidela experienta a unei confruntari gigantice! Si tot azi, ai toate informatiile despre Liga 1.

Poti citi AICI integral superreportajul realizat la Londra cu gimnastele Romaniei!