O'Sullivan a deschis scorul, cistigind prima mansa. Tinarul Judd Trump (18 ani) a egalat la 1, dupa un frame care a durat peste 40 de minute! Parca iritat de lungimea jocului, O'Sullivan a preluat initiativa, si-a asumat mai multe riscuri si a ajuns la 4-1.

In frame-ul urmator, Trump a deschis inspirat, apropiindu-se de al doilea succes in meci - l-a obtinut insa cu emotii si abia dupa ce Ronnie O'Sullivan a ratat o bila usoara, cedind instantaneu (4-2).

Fiori pentru Ronnie O'Sullivan in frame-ul 7: dupa ce a jucat foarte bine primele lovituri, aranjind masa pentru un break maxim, The Rocket a apreciat gresit o lovitura si l-a adus la masa pe Judd - acesta a fructificat sansa si, cu un joc din ce in ce mai consistent, s-a apropiat la un punct: era doar 4-3 pentru marele favorit!

O'Sullivan a evitat insa surpriza, impunindu-se in jocul 8: 5-3, scor final.

In disputa cu idolul sau, Judd Trump a fost tradat de tinerete: a alternat lovituri extrem de indraznete (foarte buna tinta pentru cele de la mare distanta) cu ratari mari la lovituri considerate teoretic mai usoare. Probabil ca daca si-ar fi controlat mai bine loviturile, ar fi reusit chiar sa furnizeze marea lovitura a turneuului galez.

Dupa aceasta victorie, O'Sullivan va evolua in turul 3 contra lui Steve Davis.