"Bute este un campion si trebuie respectat. El este al nostru si trebuie sa ne mandrim cu el. Dar, daca unul isi doreste mai mult de la box si de la Bute, fiindca poate, inseamana ca trebuie sa-l omoram?, a declarat Doroftei la emisiunea "Agentul VIP" de pe Kanal Dbut

Doroftei si ButeFoto: AGERPRES

Acesta spune ca a sperat doar ca Bute sa "intre" mai repede in America.

"N-a facut-o atunci, dar o poate face acum fiindca este intr-o forma foarte buna, le va rupe capul al toti si poate castiga 2-3 centuri... Eu am declarat initial ca-si va rupe gatul daca va intra in America nepregatit cu niste meciuri mai bune. Asta e. Am gresit ca mi-am dat cu parerea la timpul ala", spune Doroftei.

Fostul mare pugilist a declarat ca el s-a referit cu umor la cazatura adversarului lui Bute, dar n-a sustinut nicio clipa ca la mijloc ar fi fost vorba de un aranjament sau trucaj. "Bute a fost prea bun pentru el. Mie-mi place sa ma exprim mai savuros, dar asta e tot... Poate n-am stiut nici eu sa ma exprim de-a lungul timpului foarte bine ca sa-i fac pe romani sa inteleaga ce am vrut sa spun cu adevarat", a declarat Doroftei.