Editia a noua a 9-a a "Off-road Mures Trophy", contand pentru etapa a doua a Campionatului Nation de Automobilism Off-road, si-a desemnat castigatorii in urma celor trei zile de concurs. In urma victoriei de la Campul Cetatii, Istvan Fiko a urcat pe prima pozitie a clasamentului general.

Off-road Mures Trophy 2011 Foto: offroadclubmures.com

Clasa Extrem

La clasa Extrem competitia a fost castigata de echipajul cu numarul de concurs 3, format din Istvan Fiko si Istvan Miko, urmat in clasament de cuplul Sorin Venczel - Felix Serseniuc, podiumul fiind completat de echipajul Robert Tutuianu-Dan Coroama.

Cu victoria de la Campul Cetatii, Istvan Fiko a trecut pe prima pozitie a clasamentului general, profitand si de abandonul lui Costel Casuneanu (castigatorul rundei inaugurale a campionatului de la Gura Humorului) din cauza unor probleme tehnice.

Clasa Open

La clasa Open, trofeul a fost adjudecat de Gabriel Regep si Bogdan Milea, echipajul cu numarul 14, acestia fiind urmati de catre Sorin Miron si Radu Chelaru (echipajul numarul 15). Pe locul al treilea s-au clasat Nicolae Sirbu si Sorin Titu.

Clasa Standard

Prima pozitie de la clasa Standard s-au clasat Mihai Turcu si Levente Pal, acestia fiind urmati de catre Andrei Chirtes si Aurel Chirtes, in timp ce Levente Gereb si Csongor Verestoi au completat podiumul.

Vezi aici imagini de la Off-road Mures Trophy 2011: