Un cabinet de avocatura ce il reprezinta pe Eric Lux, directorul general al Genii Capital (proprietar al echipei Renault F1), a informat, prin intermediul unui comunicat, ca va depune o plangere penala impotriva pilotului de la Force India, Adrian Sutil, "pentru vatamare corporala grava", ca urmare a unui incident ce a avut loc dupa Marele Premiu al Chinei.

Foto:

Incidentul a avut loc luna trecuta, intr-un club din Shanghai, in seara de dupa Marele Premiu al Chinei. Potrivit unor martori, Adrian Sutil l-ar fi lovit pe Eric Lux cu un pahar de sampanie, directorul avand nevoie de ingrijiri medicale. Reprezentantii lui Lux au anuntat, luni ca vor depune plangere impotriva pilotului german si ca "nu exclud inceperea unei actiuni legale impotriva oricarei alte persoane implicate in aceasta situatie", fara a da alte informatii.

Adrian Sutil a marturisit, saptamana trecuta, presei din Germania ca a fost implicat intr-un incident in China, fara a da insa nume, adaugand ca nu a intentionat sa raneasca pe cineva. "Regret incidentul si mi-am cerut scuze. Din moment ce acesta a fost un eveniment privat si nu a avut legatura directa cu Formula 1 sau postul meu de pilot F1, cer intelegere pentru ca nu voi mai spune nimic despre acest incident".

Echipa Force India nu a facut niciun comentariu legat de acest incident in care a fost implicat pilotul sau.