Felipe Massa, pilotul Scuderiei Ferrari, este un cu totul alt om in afara competitiilor din Marele Circ: iubeste fotbalul aproape la fel de mult ca Formula 1, ii plac tatuajele, colectioneaza ceasuri si a plans la citirea autobiografiei lui Eric Clapton, potrivit unui interviu acordat pentru F1.com.

Felipe Massa, tot mai aproape de o despartire de FerrariFoto: Reuters

Felipe Massa a precizat ca ii place sa joace fotbal atunci cand nu conduce pe pista. Chiar daca favoritul numarul 1 al echipei este spaniolul Fernando Alonso (dublu campion mondial), acesta spune ca are multi fani care il iubesc, iar acest lucru il face fericit.

“Am plans cand am citit cartea lui Eric Clapton, cand scria despre cum si-a pierdut fiul. Eric este un prieten foarte bun. Citind aceasta carte a fost un adevarat soc, gandindu-ma la ce tragedie s-a intamplat cuiva pe care il cunosc foarte bine”, a marturisit pilotul brazilian.

Chiar daca isi risca viata in fiecare cursa, iar sezonul trecut a suferit un accident ingrozitor in Marele Premiu al Ungariei, pilotului ii este frica cel mai tare de inaltimi si spune ca bungee jumping nu va face niciodata.

“Poate o sa-mi fac tatuaje intr-o zi. Am deja 29 de ani si este putin tarziu pentru acest lucru. Dar imi plac tatuajele”, a mai adaugat Massa.

Felipe este pasionat de ceasuri (avand in colectie pana acum 50 de bucati), ii place cafeaua scurta si tare, iar in sambetele cand nu concureaza doarme.

“Urasc oamenii care mint, cei falsi si animalele mici cu multe picioare”, a conchis Massa.

Brazilianul este al doilea pilot al teamului italian Ferrari, fiind coleg cu Fernando Alonso. In sezonul 2010 a terminat de doua ori pe locul doi si de trei ori pe ultima treapta a podiumului. In prezent, ocupa locul sase in clasamentul din F1, cu 143 de puncte acumulate.