Sperantele Ferrari pentru titlul in Formula 1 au renascut, odata cu victoria lui Fernando Alonso in Marele Premiu al Italiei. Plin de incredere si optimist, pilotul spaniol a participat marti seara la o emisiune din tara sa natala, raspunzand unor intrebari mai mult sau mai putin "comode" si aratandu-si spiritul competitiv intr-o intrecere cu moderatorul emisiunii, intr-un kart cu pedale.

Fernando Alonso (Ferrari)Foto: Reuters

Considerat antipatic de unii fani ai Formulei 1, Fernando Alonso nu se arata deranjat de aceasta perceptie a oamenilor asupra lui: "Cu cat ma vad oamenii mai antipatic sau mai ciudat, cu atat e mai bine. Dupa ce ma cunosc oamenii au o parere buna despre mine deoarece ei se asteapta la o persoana mai rea", a declarat pilotul spaniol in cadrul emisiunii "El Hormiguero", citat de Marca.

"Ceea ce vad oamenii acasa sunt interviurile de cinci minute pe care le dau inainte de a intra in masina si dupa ce termin cursa. Aceste momente sunt tensionate iar umorul nu prea apare atunci. Multumesc lui Dumnezeu ca nu imi castig banii din umor", a mentionat Alonso, starnind rasete in randul publicului.

Pilotul de la Ferrari a vorbit si despre presupusa rivalitate dintre el si fostul sau coechipier de la McLaren, Lewis Hamilton: "E adevarat ca suntem rivali si nu suntem cei mai buni prieteni pe circuit, dar totul este exagerat". Intrebat daca s-ar ciocni cu masinutele in parcul de distractii cu Hamilton, Alonso a replicat surazand: "Deja facem asta in toate week-end-urile".

Alaturi de moderatorul emisiunii, Fernando Alonso a participat si la o intrecere cu karturi cu pedale. Spiritul competitiv al spaniolului a iesit imediat la suprafata, pilotul de la Ferrari invingand clar gazda emisiunii.