Criticile la adresa lui Michael Schumacher par a nu se mai opri dupa incidentul cu Rubens Barrichello din MP al Ungariei. Ultimul care il arata cu degetul pe Schumi este Eddie Irvine, fost pilot al Scuderiei Ferrari. "Este un idiot, iar manevra sa a fost la fel. Aroganta l-a facut sa nu se gandeasca la faptul ca poate pune in pericol viata unui pilot", a precizat Irwine pentru Talk Sport, citat de sportinglife.com.

Michael SchumacherFoto: f1.com

"Este un idiot, iar manevra sa a fost la fel. Aroganta l-a facut sa nu se gandeasca la faptul ca poate pune in pericol viata unui pilot. A fost ceva incredibil, nu a tinut cont de nimic. A fost pedepsit, dar eu cred ca ar fi meritat sa nu fie lasat sa participe la un Mare Premiu. Era ceva mai aproape de realitate", a declarat Eddie Irvine.

Referindu-se la situatia in care se afla in acest sezon germanul, britanicul este de parere ca Michael nu ar trebui sa se retraga din Marele Circ.

"Nu cred ca ar trebui sa se retraga. A facut mereu chestii de genul acesta si a intimidat multa lume de-a lungul timpului. Ideea e ca s-a mers mai departe numai pentru ca el este Michael Schumacher. Ceea ce reprezinta insa in ziua de azi este departe de ceea ce a reprezentat numele Michael Schumacher in trecut", a concluzionat Irvine.

In varsta de 44 de ani, Eddie Irvine a pilotat in Formula 1 intre 1993 si 2002, trecand pe la echipele Jordan, Ferrari si Jaguar. A adunat patru victorii in Marele Circ, iar in 1999 a fost vicecampion al lumii (primul a fost finlandezul Mika Hakkinen).