Michael Schumacher a terminat pe locul sase MP al Bahrainului, prima cursa dupa o absenta de trei ani din Marele Circ. Multe voci din jurul F1 au spus ca germanul nu mai poate lupta pentru titlul mondial, motivele fiind mai multe (ex. masina necompetitiva, varsta si-a pus amprenta asupra talentului germanului). Fostul campion mondial se apara si spune ca este doar un om, nu un magician cum il crede multa lume.

"Sunt in urma coechipierului meu (nr. Nico Rosberg), iar acest lucru nu mi s-a intamplat de prea multe ori in cariera. Sunt constient ca oamenii asteapta multe de la mine, iar acest lucru ma obliga si ma incanta in aceeasi masura" - Michael Schumacher, citat de Corriere dello Sport.

"Am auzit multe discutii despre revenirea mea in Formula 1, dar cu siguranta as prefera sa fiu judecat numai dupa rezultatele mele. Sunt aici pentru a ma distra, dar nu am ascuns niciodata ca vreau sa castig. Un lucru e clar, sunt om, nu sunt un magician, asa cum cred unii oameni", a conchis Schumacher.

Michael Schumacher a terminat pe locul sase Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului, germanul acumuland 8 puncte in clasament. Fostul campion al lumii spera intr-o evolutie buna in Grand Prix-ul gazduit de Australia, in data de 28 martie.