Revenit in Formula 1 dupa trei ani de absenta, Michael Schumacher a impresionat de la prima urcare in monopostul MercedesGP, germanul obtinand al treilea timp din prima zi a testelor de la Valencia. "M-am simtit ca la inceputul carierei mele din 1991", a declarat Schumi.

Michael nu a dat niciun moment senzatia ca revine dupa o pauza indelungata, fostul campion mondial ruland la doar patru zecimi de secunda de cel mai bun timp al zilei, cel stabilit de Felipe Massa (1:12.574).

Schumacher a fost mai rapid decat coechipierul Nico Rosberg, spre deliciul suporterilor sai prezenti la Valencia. Fostul pilot al celor de la Ferrari a precizat ca s-a simtit luni ca in 1991, atunci cand bifa primele momente in Marele Circ.

"M-am simtit confortabil si am avut sentimentul ca totul este cat se poate de natural. M-am simtit ca la inceputul carierei mele din anul 1991, cand dupa primul tur m-am gandit in felul urmator . Imi aduc aminte ca in turul al doilea am fost de-a dreptul entuziasmat. Ma simt din nou ca un tanar baiat si m-am bucurat sa fiu pe circuit. Am facut cu totii o treaba buna astazi (nr. luni)", a declarat Michael Schumacher.

"A fost o senzatie ciudata sa vad vechea masina pe circuitul de la Valencia, iar eu sa nu fiu in ea. Cu toate acestea, m-am bucurat sa ii vad pe prietenii mei de la Ferrari", a conchis Schumacher.

Demn de mentionat este faptul ca Michael Schumacher va testa din nou in cursul zilei de miercuri, atunci cand vor lua sfarsit testele de la Valencia.

Vezi aici imagini cu Schumacher la volanul MercedesGP: