Felipe Massa si Fernando Alonso colaboreaza pentru un an perfect la Ferrari. Brazilianul a ratat ultimele opt curse ale sezonului 2009 din cauza accidentului din Ungaria, dar va reveni intr-o cursa oficiala in martie, alaturi de un nou coechipier, cu care are deja o relatie speciala.

"Tot ceea ce a fost intre noi doi este dat uitarii. Am avut o neintelegere in 2007 in Germania, atunci cand eu l-am felicitat pentru cursa, iar el mi-a spus ca ceea ce s-a intamplat nu a fost corect. Dar dupa mi-a cerut scuze si acum relatia noastra este foarte buna. Nu am nicio problema cu el. Putem face impreuna lucruri bune. Am vorbit in trei zile cu Alonso mai mult decat am facut-o cu Kimi in trei ani", a declarat Massa, dupa incheierea traditionalului eveniment de schi Wrooom.

"E bine sa ai colegi de un asemenea nivel. In plus, se stie ca la Ferrari nu vei intalni persoane mediocre. Poti sa inveti multe de la ei. La Alonso pot sa studiez stilul sau de pilotaj, sa-l vad in actiune, cum ia virajele. Cred ca acest lucru e reciproc", a mentionat Massa, fost coechipier al lui Schumacher si Raikkonen.

Prieteni in timpul liber, adversari in timpul curselor de Formula 1, acesta pare sa fie succesul colaborarii intre Massa si Alonso la Ferrari: "Avem un obiectiv comun: sa facem o masina competitiva. De aceea, trebuie sa colaboram. In timpul cursei vom fi rivali pentru ca suntem in competitie si amandoi vrem sa castigam, dar in afara pistei relatia noastra va fi buna", a adaugat brazilianul.