De-abia transferat la McLaren, campionul mondial Jenson Button si-a exprimat deja ingrijorarea in legatura cu un eventual tratament preferential de care s-ar putea bucura Lewis Hamilton in cadrul echipei cu sediul la Woking. "Aceasta este echipa lui Lewis, nu?", a declarat Jenson cu ocazia unei vizite la centrul tehnologic.

In timpul unei vizite la centrul tehnologic al McLaren, Button i-a intrebat pe mecanici: "Aceasta este echipa lui Lewis, nu?", raspunsul angajatilor fiind unul pe masura: "Da, normal ca este echipa lui Lewis, asa cum a fost si a lui Kovalainen, a lui Alonso, a lui Montoya si a lui Raikkonen. La fel cum va fi si a ta".

Grijile campionului lumii vin dupa ce Fernando Alonso (pilot al McLaren timp de un sezon) a precizat ca Hamilton se va bucura de un statut privilegiat in cadrul echipei indiferent de numele celui de-al doilea pilot.

Conform presei din Albion, Hamilton are un mare avantaj fata de coechipierii sai pentru ca se intelege foarte bine cu echipa tehnica, de care este foarte atasat.

Pentru a dovedi ca pilotii sai se bucura de acelasi tratament, McLaren a facut modificari in cadrul personalului, Jenson Button urmand sa beneficieze de o echipa de ingineri care se va ocupa numai de el.

Astfel, Jakob Andreason va fi inginerul de cursa al lui Button, dupa ce in ultimele sezoane a indeplinit functia de inginer adjunct de cursa. Nici Lewis Hamilton nu a fost uitat, de fostul campion mondial urmand sa se ocupe Mark Temple, cel care va fi inginer de performanta al pilotului, in timp ce Andy Latham va fi inginerul de cursa al lui Lewis.

McLaren aliniaza la startul sezonului 2010 o echipa din care fac parte ultimii doi campioni mondiali - Lewis Hamilton si Jenson Button.