Gerhard Berger, fost pilot al echipelor Ferrari si McLaren, este de parere ca Michael Schumacher poate deveni campion in Formula 1, cu toate ca germanul vine dupa o pauza de trei ani de zile. "Sunt convins ca poate castiga titlul mondial", a declarat Berger, citat de El Pais.

"Da, s-a retras timp de trei ani, dar in toata perioada asta a fost aproape de competitie. Si-a pastrat forma in karting si in motociclism, iar din punct de vedere fizic sta destul de bine. Si-a incarcat din plin bateriile in ultimul timp. Sunt convins ca poate castiga titlul", a precizat Berger.

Austriacul considera ca Ferrari, McLaren, Mercedes si Red Bull sunt echipele care se vor lupta pentru titlul de la constructori, in timp ce la nivel de piloti Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton si Michael Schumacher sunt favoriti dupa parerea lui Berger.

Fost pilot in Marele Circ, Gerhard Berger a trecut de-a lungul carierei pe la echipele ATS, Arrows, Benetton, Ferrari si McLaren. Austriacul a participat la 210 Grand Prix-uri (intre 1984 si 1997), a bifat 385 de puncte si plecat de 12 ori din pole-position.