Nico Rosberg e incantat de posibilitatea ce i s-a oferit in 2010: sa concureze pentru Mercedes GP alaturi de "cel mai bun pilot din toate timpurile", Michael Schumacher. In varsta de 24 de ani, pilotul german e mandru ca are un asemenea coechipier, dar mentioneaza ca nu se va da in laturi atunci cand va veni vorba de o confruntare directa pentru titlu.

"Bineinteles ca vreau sa-mi inving coechipierul. Aceasta este confruntarea directa, ambii avem aceleasi dotari. In aceasta situatie e si putin egoism", a declarat Rosberg pentru publicatia germana Stuttgarter Nachrichten.

"Sunt mandru ca sunt pilotul Sagetii Argintii. Sunt sigur ca masina va fi cel putin la fel de puternica si buna ca cea din 2009. Vom munci din greu pentru a ne atinge telul: sa fim mereu in frunte", a adaugat Rosberg.

Fostul pilot de la Williams a mentionat ca va fi o provocare pentru el sa concureze alaturi de Schumacher si intrevede un sezon incredibil in Formula 1: "Sunt convins ca Michael nu si-a pierdut din viteza. Cred ca vom avea un sezon foarte incitant".