Ralf Scumacher e pe cale de a-i calca pe urme fratelui sau mai mare si sa revina in Formula 1. In varsta de 34 de ani, pilotul german nu duce lipsa de oferte, dar o asteapta pe cea potrivita.

"Cu Mercedes in DTM ma simt foarte bine, dar sunt sigur ca m-as intoarce oricand sa concurez cu o masina de Formula 1. Simt ca focul Formulei 1 arde din nou in interiorul meu", a declarat Ralf pentru publicatia germana Bild.

"Inteleg 100% decizia lui Michael, nici eu nu as fi ezitat nici macar o secunda. Nu te poti opune pasiunii: sa pilotam a fost si va fi in continuare viata noastra. Intotdeauna am cautat provocari", a adaugat Ralf Schumacher.

Ralf a avut o oferta concreta pentru a se intoarce in Formula 1 in 2010, dar contractul nu era pe placul sau. Propunerea a venit din partea uneia din cele patru echipe nou-venite in F1: Lotus, Virgin, Campos sau USF1, dar "provocarea nu era cea potrivita". "Trebuie sa mi se ofere si conditii adecvate, nu numai un salariu bun", a mentionat fratele mai mic al lui Michael Schumacher.

Bild a dezvaluit ca Renault, Sauber si Toro Rosso sunt alte echipe interesate de un contract cu Ralf in 2010.

In cariera sa in Marele Circ (s-a retras in 2007), Ralf Schumacher a obtinut sase victorii, dar ultimii ani cu Toyota nu au fost cei mai buni: "Am trecut peste. Toyota face parte din trecut. Acum stiu ce pot sa fac si ma simt bine".