Michael Schumacher este foarte aproape de o revenire in Formula 1, mai ales dupa ce medicul sau l-a instiintat ca este apt din punct de vedere fizic pentru un come-back in Marele Circ, informeaza Motorsport. "Este foarte bine pregatit", a declarat Willi Weber, managerul fostului campion mondial.

"Schumacher este foarte bine pregatit. Medicul Johannes Peil a declarat ca a facut progrese uriase in ultima perioada", a declarat Weber.

Precizarea managerului lui Michael vine sa alimenteze si mai mult zvonurile conform carora Schumacher va participa pentru Mercedes GP in noul sezon al Formulei 1.

Avizul medicilor era unul dintre marile obstacole in calea revenirii lui Michael pe circuit. De asemenea, cum Ferrari a declarat ca nu se va opune ca fostul sau pilot sa semneze cu Mercedes, Schumacher are drumul larg deschis catre competitie.

Ross Brawn, fostul sau inginer de la Ferrari, il asteapta cu bratele deschise pe Schumi, cel alaturi de care a cunoscut victorii deosebite cu monoposturile Calutului Cabrat.