Dublul compion mondial in Formula 1 Mika Hakkinen, retras din competitie in 2001, gaseste de bun augur revenirea lui Michael Schumacher in Marele Circ, dar in acelasi timp il atentioneaza pe german: "Succesul nu va veni in aceeasi maniera ca in trecut".

"E posibil sa revina, tinand cont si de faptul ca a mai avut o tentativa in vara. Ar fi un super-cadou pentru F1 si va fi un eveniment pozitiv ce va aduce anumite schimbari in raport cu ceea ce s-a intamplat in ultimele luni in F1", a declarat Hakkinen pentru Auto Bild Motorsport.

"Trebuie sa ne amintim si ca pneurile sunt complet diferite de cele folosite de Michael in ultimele curse si, de asemenea, motoarele si masinile s-au schimbat de atunci. In plus, dupa o pauza de peste trei ani el va trebui sa munceasca intr-o maniera prudenta. Viata se schimba si este evident ca succesul nu va veni in aceeasi maniera ca in trecut", a adaugat fostul pilot de la McLaren.

Mercedes GP (fosta Brawn GP) l-a ofertat pe Michael Schumacher pentru a concura in team-ul lor din sezonul 2010. Daca la inceput germanul a declarat ca revenirea sa este "putin probabila", acum zvonurile incep sa prinda contur, chiar Luca di Montezemolo (Ferrari) declarand ca Schumacher i-a vorbit despre intentia sa de a concura pentru Mercedes, decizia nefiind inca 100% sigura.