Ross Brawn nu vrea sa renunte la Jenson Button, nefiind de acord cu ideea ca pilotul britanic sa paraseasca echipa cu care a obtinut primul sau titlu mondial in Formula 1. La inceputul acestei saptamani, presa britanica a anuntat o intelegere intre Button si McLaren, neconfirmata, insa, pana acum de niciuna dintre parti. Brawn a mentionat ca o decizie a lui Button de a parasi echipa pentru McLaren ar fi lipsita de logica.

The Guardian a anuntat la inceputul saptamanii ca Button a ajuns la un acord cu McLaren pentru un contract de trei sezoane, urmand a primi anual suma de 6,8 milioane de euro, dublu fata de cat ii ofera cei de la Brawn.

Intr-un interviu acordat publicatiei britanice The Independent, Ross Brawn a mentionat ca i-a salvat cariera lui Button, dandu-i o masina competitiva si capabila sa castige un titlu mondial. "Negocierile cu Jenson continua, iar articolele de presa care il dau ca sigur la McLaren pentru sezonul 2010 nu ajuta deloc. As fi uimit daca s-ar intampla asta. Viitorul lui cel mai bun este alaturi de echipa noastra, unde are un grup bun in jurul sau. Logic ar fi ca el sa ramana cu noi dar, bineinteles, logica nu are niciun avantaj in aceasta situatie".