Ultima etapa a sezonului din Formula 1, Marele Premiu de la Abu Dhabi, se va disputa cu casa inchisa organizatorii anuntand ca au vandut toate biletele cu cateva zile inainte de desfasurarea Grand Prix-ului. Tichetele au avut preturi cuprinse intre 436 si 681 de dolari.

Organizatorii MP de la Abu-Dhabi au anuntat ca nu mai sunt bilete disponibile. La Yas Marina Circuit vor fi aproximativ 50.000 de spectatori. Biletele au costat intre 436 si 681 de dolari in functie de locatia aleasa. Lucrurile se schimba atunci cand vine vorba de abonamentele VIP, acestea avand preturi intre 4 si 6.000 de dolari.

In 2008, Formula 1 a fost urmarita de peste 2.5 miliarde de telespectatori din 188 de tari, Marele Circ avand audiente intr-o continua crestere.

Ultima etapa a sezonului va avea loc in weekendul 30 octombrie - 1 noiembrie, pe circuitul de la Yas Marina. Cu o cursa inainte de finalul stagiunii se cunosc atat numele noului campion mondial (Jenson Button) cat si castigatorul din clasamentul constructorilor, BrawnGP.