Pilotul Rubens Barrichello a semnat un contract cu echipa Williams, urmand sa paraseasca BrawnGP la finalul actualei stagiuni din Formula 1, informeaza Motorsport. Brazilianul va fi, incepand cu 2010, timp de doi ani pilotul celor de la Williams.

Rubens va fi legat de Williams in urmatorii doi ani, avand si o optiune de prelungire a intelegerii pentru un sezon daca ambele parti sunt multumite de colaborare.

Daca la BrawnGP incasa aproximativ doua milioane de dolari pe stagiune, Barrichello va primi, conform presei din Brazilia, opt milioane de dolari si o prima consistenta pentru fiecare victorie de etapa la Williams.

Locul ramas vacant la BrawnGP va fi luat (cel mai probabil) de catre germanul Nico Rosberg (in momentul de fata pilot al celor de la Williams). Rosberg si Button vor forma linia de piloti ai echipei conduse de Ross Brawn in sezonul viitor al Marelui Circ.

In varsta de 37 de ani, Barrichello se afla pe locul doi in clasamentul pilotilor, cu 71 de puncte acumulate, la 14 lungimi distanta de liderul Jenson Button.