Stefano Domenicali, patronul celor de la Ferrari, insista puternic pentru introducerea celui de-al treilea monopost de echipa incepand cu sezonul viitor din Formula 1, situatie in care multiplul campion mondial Michael Schumacher ar reveni in Marele Circ, informeaza germanii de la Bild.

Italienii vor a treia masina din sezonul 2010, situatie in care Schumi ar fi inregimentat sub comanda Calutului Cabrat.

"'Problema unui al treilea monopost este in continuare un subiect de importanta foarte mare pentru noi (nr. Ferrari F1 Team). Recomandam acest lucru, pentru ca suntem convinsi ca este un lucru cat se poate de logic, exact cum la fel de logic este sa ai pe cineva ca Michael Schumacher pilot", a declarat Domenicali.

Posibila revenire a lui Schumi in F1 dupa accidentul suferit de Felipe Massa la Hungaroring a creat o adevarat isterie in lumea Marelui Circ, iar Ferrari vrea sa profite de o asemenea situatie. Peninsularii ar avea enorm de castigat de pe urma unei reveniri a lui Michael pe circuit, Scuderia atragand atentia in paddock-urile sale.

"S-a simtit din plin incredibila euforie. Iar pentru noi a aparut cu adevarat dovada ca un al treilea monopost cu Schumacher la bord are sens", a completat patronul Scuderiei.

In situatia in care Ferrari va obtine introducerea celui de-al treilea monopost, echipa italienilor pentru viitorul sezon din Formula 1 va arata astfel: Felipe Massa, Fernando Alonso si Michael Schumacher.