Dupa 9 zile de recuperare intr-un spital din Budapesta, Felipe Massa a parasit in cursul zilei de luni capitala Ungariei, pilotul celor de la Ferrari luand drumul Braziliei, informeaza Gazzetta dello Sport.

Massa a suferit un accident grav pe durata calificarilor din MP al Ungariei, de pe circuitul de la Hungaroring, pilotul fiind lovit in cap de o bucata desprinsa din monopostul lui Rubens Barrichello (la o viteza de aproximativ 250 de km/h).

Desfigurat, dar plin de optimism, Felipe a declarat ca de-abia asteapta sa revina in Marele Circ. Urma teribilului accident se putea vedea din plin pe fata lui Massa, brazilianul fiind aproape de nerecunoscut.

Acompaniat de tatal si de sotia sa, pilotul brazilian a precizat ca este un mare norocos pentru ca inca traieste. Felipe va continua analizele medicale in Brazilia, dar, dupa cum a declarat doctorul sau, Dino Altman, fara sa mai fie internat.

Pana la o eventuala revenire a lui Massa pe circuit, in locul sau va pilota septuplul campion mondial Michael Schumacher, cel care va reveni pe circuit dupa o pauza de trei ani (Schumi va pilota prima data pe 23 august in MP al Europei, de pe circuitul de la Valencia).