Felipe Massa a vorbit in premiera dupa accidentul suferit in urma cu o saptamana la Budapesta, pilotul brazilian recunoscand ca nu-si aduce aminte nimic din evenimentul nefericit petrecut in calificarile de la Hungaroring. "Sunt norocos ca traiesc", a precizat Felipe pe patul spitalului.

"Nu-mi aduc aminte nimic din accident si trebuie sa recunosc ca sunt norocos ca traiesc. Cu siguranta insa, voi alerga din nou in Formula 1. Cand m-am trezit in spital nu stiam ce s-a intamplat cu mine si ii intrebam pe toti de ce sunt acolo. Accidentul a fost intr-adevar un mare ghinion, dar conteaza ca sunt in viata. Dupa ce am iesit din coma am intrebat cine a castigat cursa si am ramas uimit ca Lewis (nr. Hamilton), in timp ce Kimi (nr. Raikkonen) a fost pe doi. Simt ca ar fi putut fi etapa mea", a declarat Felipe Massa pentru News of the World.

Massa si-a fracturat craniul in timpul calificarilor de la Marele Premiu al Ungariei dupa ce a fost lovit la viteza de 250 de km/h de o piesa desprinsa din monopostul lui Rubens Barrichello, pilotul celor de la BrawnGP. Felipe va fi externat din spitalul de la Budapesta in cursul zilei de luni, urmand sa fie transportat in Brazilia, acolo unde va continua recuperarea.