Michael Schumacher il va inlocui pe Felipe Massa in echipa de Formula 1 a celor de la Ferrari. Dupa accidentul teribil pe care pilotul brazilian l-a suferit in timpul sesiunilor de calificari de la Hungaroring, Ferrari a anuntat ca germanul de 40 de ani, care s-a retras din competitiile de F1 in 2006, va reveni in sanul echipei ca pilot.

"Cele mai importante lucruri sunt pe primul loc: multumim lui Dumnezeu, toate vestile de la Felipe sunt bune. Ii doresc toate cele bune. M-am intalnit cu Stefano Domenicali si Luca di Montezemolo si ne-am decis ca voi incepe sa ma pregatesc pentru a-i lua locul lui Felipe", a declarat germanul, potrivit site-ului oficial al competitiei.

"Cu toate ca Formula 1 a fost un capitol inchis in viata mea multa vreme, din motive de loialitate am decis ca nu pot ignora problemele echipei. In calitate de pilot abia astept sa ma intorc din nou pe circuit", a adaugat Schumacher.

In urmatoarele zile, germanul in varsta de 40 de ani va trebui sa fie supus unui program special de antrenamente pentru a se asigura ca este in perfecta stare fizica pentru Marele Premiu al Europei de la Valencia, din 23 august. Schumacher va concura pentru Ferrari pana cand Felipe Massa va fi din nou apt pentru a concura in F1.