Intr-un sezon in care Scuderia nu mai poate emite pretentii in lupta la varf din Formula 1 si in care Felipe Massa s-a accidentat grav, ipoteza revenirii lui Michael Schumacher in monopostul Calutului Cabrat devine din ce in ce mai plauzibila, sustine Gazzetta dello Sport.

Ferrari a ramas intr-un singur pilot cu sapte etape inainte de finalul stagiunii, pe lista pentru a-l inlocui pe Felipe fiind mai multe nume: Michael Schumacher, Fernando Alonso, Marc Gene, Luca Badoer si Sebastien Bourdais.

Ferrari nu mai are foarte mult timp de gandire, Marele Premiu al Europei de la Valencia urmand sa aiba loc pe 23 august, iar episodul Hungaroring, acolo unde italienii au avut un singur monopost pe circuit, nu se poate repeta.

Schumacher ar fi preferat pentru ca are o vasta experienta competitionala, fiind, in continuare unul dintre apropiatii formatiei italiene. De altfel, in ultima perioada germanul a mai testat masinile Ferrari, fiind in acest moment consultant al peninsularilor. Schumi ar fi pe minus la conditia fizica, acolo unde ar trebui sa traga tare pentru a recupera.

Lance Armstrong ar putea fi un model pentru Schumacher, Texanul revenind in Turul Frantei, dupa o pauza de trei ani, fara sa se faca de ras (a terminat pe trei in clasamentul general). In plus, printr-o revenire a lui Schumi Ferrari ar castiga imens la capitolul imagine si sustinatori in intreaga lume.