Brazilianul Felipe Massa a suferit un grav accident in Q2 (a doua parte a calificarilor) de la Hungaroring, monopostul Ferrari intrand in zidul de protectie format din cauciuri. Dupa mai multe minute, pilotul a fost scos din masina si transportat de urganta la centrul medical. "Felipe Massa nu va concura duminica in Marele Premiu al Ungariei. A fost intubat, dar e constient si situatia e sub control", a declarat Stefano Domenicali de la Ferrari.

Vicecampionul mondial a pierdut controlul masinii intr-un viraj, monopostul brazilianului lovindu-se frontal de barierele de protectie. Timp de cateva minute, Felipe nu s-a miscat, acesta fiind ulterior scos dintr-un monopost a carui parte frontala era serios avariata.

F-60-ul brazilianului a fost efectiv inghitit de pneurile de protectie, Felipe fiind transportat cu o ambulanta la centrul medical de la Hungaroring.

Conform reluarilor tv, o piesa metalica din masina lui Rubens Barrichello l-a lovit in casca pe Massa, situatie care a fost confirmata si de catre Ross Brawn, boss-ul celor de la BrawnGP.

Brazilianul a ramas fara reactie dupa impactul cu obiectul, aceasta fiind cauza accidentului teribil suferit de pilotul Scuderiei Ferrari.

Oficialii Ferrari au anuntat ca vicecampionul mondial a fost transportat la un spital din Budapesta si ca pilotul si-a recapatat cunostinta.

Vezi aici accidentul pe care l-a suferit Felipe Massa: